Characterization of the spoilage potential of pure and mixed cultures of bacterial species isolated from tropical yellowfin tuna ( Thunnus albacares ) - Université des Antilles Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Applied Microbiology Année : 2018

Characterization of the spoilage potential of pure and mixed cultures of bacterial species isolated from tropical yellowfin tuna ( Thunnus albacares )

Juliette Smith-Ravin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1027425
A. Silbande
  • Fonction : Auteur
J. Cornet
  • Fonction : Auteur
K. Rochefort
  • Fonction : Auteur
S. Adenet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1019359
F. Leroi
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-01699071 , version 1 (02-02-2018)

Identifiants

Citer

Juliette Smith-Ravin, A. Silbande, J. Cornet, M. Cardinal, F. Chevalier, et al.. Characterization of the spoilage potential of pure and mixed cultures of bacterial species isolated from tropical yellowfin tuna ( Thunnus albacares ). Journal of Applied Microbiology, 2018, 124 (2), pp.559 - 571. ⟨10.1111/jam.13663⟩. ⟨hal-01699071⟩
118 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More